CHP, Yerel Seçim Adaylarını Tanıtacağı Tarihi Açıkladı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere katılacak adaylarını hangi tarihte açıklayacağını duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

CHP, Yerel Seçim Adaylarını Tanıtacağı Tarihi Açıkladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde adaylarını Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek bir toplantıyla tanıtacak. Toplantıda CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve parti yöneticilerinin yanı sıra, yerel seçimlerde aday gösterilen tüm isimler katılacak.

Tarih kesinleşti!

Geçtiğimiz günlerde AK Parti, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Yeniden Refah Partisi adaylarını açıklamıştı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri sessizliğini korumaya devam ediyordu. Edinilen bilgilere göre, CHP 31 Mart Yerel Seçimleri'ne katılacak adaylarını, 18 Şubat'ta Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek toplantıyla tanıtacak. Bugüne kadar 965 seçim çevresi için adaylarını belirleyen CHP'de, son Parti Meclisi toplantısı ise 12 Şubat'ta yapılacak.

Toplantıda Neler Bekleniyor?

Merakla beklenen CHP’nin aday tanıtım toplantısında, CHP'nin yerel seçimlere ilişkin genel stratejisi ve hedefleri detaylı bir şekilde açıklanması, her adayın kendisini tanıtıp, vizyonunu ve projelerini seçmenlerle paylaşması ve adayların seçim kampanyalarına dair ipuçları verilmesi bekleniyor.