CHP sessizliği bozdu: İşte Kayseri belediye başkan adayları!

Kayseri'de siyasi partiler 31 Mart yerel seçimlere yaklaşılmasıyla beraber adaylarını açıklayıp çalışmalara başladı. Diğer partilere kıyasla uzun bir süre sessizliğini koruyan CHP'den beklenen belediye başkan adayları açıklaması geldi. Detylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

CHP sessizliği bozdu: İşte Kayseri belediye başkan adayları!

Siyasi partiler Kayseri adaylarının büyük bir çoğunluğunu açıklayarak çalışmalara hız verdi. Yerel seçimlere sayılı günler kala CHP'de dikkat çeken sessizlik bozuldu. Parti 8 büyükşehir 13'ü il olmak üzere il ilçe toplamda 209 belediye başkan adayını açıkladı. Kayseri'de ise merkez aday açıklanmazken 4 ilçenin adayı belli oldu.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Türkiye Yerel Seçimleri için geri sayım başladı. Seçimler öncesi siyasi partiler de çalışmalarına hız verdi. Geri sayımın başladığı bugünlerde adaylar da birer birer ortaya çıkmaya başladı. AK Parti gerçekleştirdiği Aday Tanıtım Toplantısı ile aday çıkaracağı illerin hepsini açıkladı. 

CHP sessizliği bozdu: İşe Kayseri belediye başkan adayları!

CHP Parti Meclisi genel başkan Özgür Özel başkanlığında toplandı. Toplantı yaklaşık 4 buçuk saat sürdü. Toplantının ardından partinin 8 büyükşehir 13'ü il olmak üzere il ilçe toplamda 209 belediye başkan adayı belli oldu.

CHP sessizliği bozdu: İşe Kayseri belediye başkan adayları!

Kayseri'de ise merkez aday açıklanmazken Develi, Hacılar, Kocasinan, Melikgazi ve Talas ilçe adayları açıkandı.

CHP Kayseri belediye başkan adayları

Develi - Faruk Kürkcü

Hacılar - Kadir Adanır

Kocasinan - Mustafa Yıldız

Melikgazi - Özgür Alçı

Talas - Hacı İbrahim Yıldırım