CHP'nin Kayseri Büyükşehir adayı kim olacak? Sürpriz isim…

Cumhuriyet Halk Partisi dışındaki bütün partiler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıkladı. CHP Kayseri'nin hangi ismi büyükşehire aday göstereceği merakla bekleniyor. Anadolu Net TV'de yayınlanan Gündem Özel programında da Kayseri'deki seçim süreci değerlendirilirken, CHP'nin büyükşehir adayı için sürpriz bir isim ortaya atıldı.

CHP'nin Kayseri Büyükşehir adayı kim olacak? Sürpriz isim…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de yerel seçimler yaklaştıkça heyecan da artıyor. Partiler adaylarını belirlerken, seçmenler de kime oy vereceklerine karar vermeye başladı. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Kayseri’de kamuoyunun heyecanla beklediği ilçe belediye başkan adayları açıklandı. 

CHP'nin Kayseri Büyükşehir adayı kim olacak? Sürpriz isim…

YEREL MUHALEFET ADAYLARINI AÇIKLADI

Seçim hazırlıklarını sürdüren İYİ Parti Kayseri’de 31 Ocak tarihinde Belediye Başkan adayını Kazım Yücel’in olduğunu ardından 8 ilçenin belediye başkan adaylarını da resmi olarak duyurmuştu. Saadet Partisi’nden Mahmut Arıkan, Yeniden Refah Partisi’nden ise Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdullah Özkırış oldu. 

CHP’DE KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR ADAYI KİM OLACAK?

Kayseri’de yayın yapan Anadolu Net TV’de Gündem Özel programında da Kayseri siyaseti ele alındı. Gazeteciler Metin Kösedağ, Mahmut Tursun, İbrahim Altuntaş ve köşe yazarı Kemal Gönen’in yer aldığı programda CHP’nin Kayseri Büyükşehir adayı hakkında önemli iddialar ortaya atıldı. Gazeteci İbrahim Altuntaş, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı hakkında sürpriz bir isim ortaya attı. 

CHP'nin Kayseri Büyükşehir adayı kim olacak? Sürpriz isim…

TANIDIĞIMIZ BİRİ ANCAK KAMUOYUNUN UZAKTAN TANIDIĞI…

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri sessizliğini korurken, Gazeteci İbrahim Altuntaş canlı yayında hangi ismin aday olacağını açıkladı. CHP’den birçok ismin öne sürüldüğünü belirten Altuntaş; ‘Büyükşehirde biliyorsunuz daha önce birçok isim konuşuldu. En son bana gelen isim Zeki Mutlu’dur. Zeki Bey tanıdığımız biri ama kamuoyunun siyaseten çok yakından tanımadığı ama henüz teklif ve düşünme noktasında bir bilgim var. Onun dışında kabul edip etmemekte tereddüt yaşanıyor bildiğim kadarıyla. Mesela geçtiğimiz haftalarda ben Çetin Arık ismini dile getirmiştim. Bu konuyla ilgili de Çetin Arık’ın ‘Feyzullah Keskin ile kesinlikle çalışmam diyerek şimdilik kabul etmediği yönünde bilgim var. Özgür Özel’in de şöyle bir sözü var. Seçim sürecinde kimseyi görevden almam. Çetin Bey aday olur da Feyzullah Bey ile çalışmam derse başka bir il başkanı gelir mi diye düşünürken, süreç çok kısalıyor, görev değişikliği zaman kaybına neden olur’ diye konuştu. 

SON ÇARE AŞKIN GENÇ…

Altuntaş, Zeki Mutlu’nun aday olmaması halinde CHP'nin alternatif planı olduğunu bu plana göre, Kayseri Milletvekili Aşkın Genç'in aday gösterileceği tahmininde bulundu.