CHP Kayseri'den Depremin Yıldönümünde Saygı Duruşu…

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri, il binasında 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan depremin birinci yılında saygı duruşunda bulunuldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

CHP Kayseri'den Depremin Yıldönümünde Saygı Duruşu…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan depremin yıldönümünde, CHP Kayseri il binasında Kayseri’nin önemli isimleri saygı duruşunda bulundular.

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler, Türkiye'yi yasa boğdu. 10 ilde yıkıma neden olan depremde 53 bin 537 kişi hayatını kaybetti, 108 bin 682 kişi yaralandı. 

Depremde vefat edenler için hatim duası edildi

Kayseri’de Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminde vefat eden vatandaşlar için okunan hatimlerin duası Hunat Camii’nde yapıldı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı programa şehir protokolü de katıldı. Programın ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayserili vatandaşlara sıcak çorba ve kandil simidi ikram edildi.

CHP Kayseri'den Depremin Yıldönümünde Saygı Duruşu…

‘Unutmadık, unutmayacağız’

CHP Kayseri’de İl Başkanlığında, İl Başkanı Feyzullah Keskin, il yöneticileri, Kocasinan İlçe Başkanı Barış Özdemir ve ilçe yöneticileri, gençlik ve kadın kollarıyla birlikte depremin yaşandığı saat olan 04.17'de 2 dakikalık saygı duruşunda bulundular. 6 Şubat depremini unutmadıklarını şu sözlerle ifade ettiler; ‘Hayatını kaybeden tüm canları saygı ve rahmetle anıyoruz. Unutmadık, unutmayacağız.