CHP Kayseri'de kazan kaynıyor! Özgür Özel'i kimler destekleyecek?

CHP'de 14-28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ardından başlayan değişim tartışmalarının yarın nihayete ermesi bekleniyor. Özgür Özel'in adaylık açıklamasına Kayseri'den hangi isimler destek verecek? Basın açıklamasında hangi isimler yer alacak?

CHP Kayseri'de kazan kaynıyor! Özgür Özel'i kimler destekleyecek?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP’de 14-28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ardından başlayan değişim tartışmalarının yarın nihayete ermesi bekleniyor. Kulislerde CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in yarın tutum belgesini açıklayarak, adaylığını resmen duyuracağı düşünülüyor.

CHP Kayseri'de kazan kaynıyor! Özgür Özel'i kimler destekleyecek?

Partideki değişim rüzgarını destekleyen Ekrem İmamoğlu'nun da Özel'in adaylığını desteklediği gelen bilgiler arasında yer alıyor. CHP Kaynakları Özgür Özel’in adaylık açıklamasına bazı milletvekilleri ve PM üyelerinin de destek vereceğini öne sürüyor.

Özel’e CHP Kayseri'den kimlerinin destek vereceği ve gerçekleştireceği basın açıklamasında yanında yer alacağı ise merak edilen bir diğer konu.

Önceki dönem Kayseri Milletvekili Çetin Arık’ın, İl Başkanı Zeki Özkan’ın görevden alınması sonrası karara tepki gösterdiği biliniyor. Arık'ın da Özel'in adaylığına destek verileceği öngörülüyor.

Önceki dönem İl Başkanlarından Ümit Özer'in de CHP kaynaklarına göre Özel'e destek verip yanında duracak. Kayseri'de merakla beklenen bu konu yarın gerçekleşecek basın açıklamasıyla neticelenecek.