CHP İl Binası'nda yangın!

Bugün akşam saatlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Sahabiye Mahallesi'nde bulunan il binasında yangın çıktı.

CHP İl Binası'nda yangın!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Sahabiye Mahallesi’nde bulunan il binasında nedeni bilinmeyen sebepten ötürü yangın çıktı.

Yangının mutfakta çıktığı ve o esnada parti binasında kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Küçük çaplı maddi hasarın meydana geldiğini Anadolu Haber Gazetesi’ne bildiren CHP İl Başkanı Ümit Özer, “ Partimiz binasında akşam saatlerinde sebebini henüz tespit edemediğimiz bir nedenden ötürü bir yangın çıktı. Yangının mutfak bölümünden çıktığını öğrendik. Şans eseri parti binasında kimsenin olmayışı sebebiyle bir can kaybı yaşanmadı” dedi.

 

Ümit Özer yangının kısa sürede kontrol altına alndığını belirterek, “Olayı partiye yakın olan polis noktasında o esnada görev yapan arkadaşlar görmüşler ve ivedi şekilde itifaiyeye haber vermişler. Parti binamıza itfaiye ve polis geldiler ve yangın kısa sürede kontrol altına alındı” diye konuştu.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın telefon ile kendisine geçmiş olsun dileklerini ilettiiğini söyleyen Özer, “Valimiz Şehmuz Günaydın ile İl Emniyet Müdürümüz Kamil Karabörk olay yerine gelerek bizleri yalnız bırakmadılar” ifadelerinde bulundu.

Dilek Bayram