CEO Ertekin'den dikkat çeken bir açıklama daha geldi

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, bir gün önce X hesabından paylaştığı gönderiye açıklık getirdi. Ertekin, Kayseri'nin yerel medyasından Mondihome Kayserispor'un transfer tahtasının açıldığını öğrendiğini ve bu nedenle taraftarları maça davet ettiğini belirtti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

CEO Ertekin'den dikkat çeken bir açıklama daha geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, aynı gün içinde X hesabından yaptığı Kayserispor paylaşımı ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Kayseri yerel medyasından Mondihome Kayserispor'un transfer tahtasının açıldığı haberini öğrendiğini söyleyen Ertekin, ‘Yoğun, uzun, yorucu bir günün sonunda az kafa dinlemek için sosyal medyada dolanayım dedim, farkında olmadan ne işler etmişim, ne müjdeler vermişim, şaşkınlıkla haberdar oldum. Kayserimizin kıymetli gazetecileri, Her ne kadar Mondihome Kayserispor’un en büyük sponsoru biz olsak da kulübümüzle ilgili haberleri ben de çoğu zaman tüm Mondihome Kayserispor sevdalıları gibi Kayserimizin Yerel Medyasından takip ediyorum’ dedi.

Ertekin: 48 saat sonra twit attım

Geçtiğimiz hafta bir sponsorluk anlaşması daha yaparak transfer tahtasının bir kez daha açılmasını sağladıklarını belirten Ertekin, ‘Geçen hafta transfer tahtasının bir kez daha açılması için bir sponsorluk anlaşması daha yaptık. Ama sonrasında Ali Çamlı başkana 1 kez bile tahta ne oldu diye sormadım. Arayıp başkandan bunu teyit edebilirsiniz. 2 gün önce 6 Şubat’ta ve dün 7 Şubat’ta sizlerin yaptığınız yüzlerce haberden Mondihome Kayserisporun transfer tahtasını açtığını öğrendim. Madem Mondihome Kayserisporun transfer tahtası da açıldı o zaman Beşiktaş maçına dikkat çekmek ve tribünlerin dolmasına az da olsa katkı sağlamak için 8 Şubat 13.00 te yani sizin haberlerinizden 48 saat sonra twit attım’ diye konuştu. 

'Ben müjde vermedim'

Transfer tahtasının açılmasının ardından Beşiktaş maçına dikkat çekmek ve tribünlerin dolmasına az da olsa katkı sağlamak amacıyla 8 Şubat'ta saat 13.00'te bir tweet attığının altını çizen Ertekin, ‘Transfer tahtamız açılmış, biz de 3 taraftarımızı locamızda misafir edelim, Kayseri medyamız, holdingi ve beni takip ediyor, seyircinin ilgisini çekersek tribüne belki daha fazla taraftar gelir diye düşündüm. Ben müjde vermedim, sizler zaten müjdeyi 2 gün önce vermiştiniz. Mondihome Kayserisporun transfer tahtası açıldı haberleriniz üzerine taraftarlarımızı maça davet ettim’ ifadelerini kullandı. 

Ertekin ilk paylaşında ne demişti?

Ertekin, ilk mesajında, ‘Mondihome Kayserisporumuzun sezon başında kapalı olan transfer tahtası içinde holding şirketlerimizin de olduğu sponsorlarımızın desteği ile sezon başında açılmış arkasından tekrar kapanmıştı. Şimdi yeniden yine holding şirketlerimizin de olduğu sponsorların desteği ile transfer tahtası tekrar açıldı. Tahta açıldıktan sonra ilk maç 12 Şubat Pazartesi Beşiktaş ile. Transfer tahtasının açılmasında büyük emeği olan @storishcom X hesabını ve @storishcom Instagram hesabını birlikte takibe alan 3 kişiyi çekilişle Mondihome ve Storish’in davetlisi olarak Erciyes Anadolu Holding locasında ağırlayacağız. Çekiliş sonuçları Storish’in  X ve Instagram hesaplarında duyurulacak.’ diye paylaşımda bulunmuştu.