CEO Ertekin 1 yıllık ücretsiz abonelik verecekti... Talihliler belli oldu!

CEO Ertekin 1 yıllık ücretsiz abonelik verecekti, talihliler belli oldu! Ertekin, geçtiğimiz günlerde holding ihracat rakamlarını ve başarısını paylaşmıştı. Bu başarımızı siz kıymetli müşterilerimizle kutlamak istiyorum diyen Ertekin çekilişle hediye vereceğini duyurmuştu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

CEO Ertekin 1 yıllık ücretsiz abonelik verecekti... Talihliler belli oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CEO Ertekin 1 yıllık ücretsiz abonelik verecekti, talihliler belli oldu! Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, geçtiğimiz günlerde holding ihracat rakamlarını ve başarısını paylaşmıştı. Bu başarımızı siz kıymetli müşterilerimizle kutlamak istiyorum diyen Ertekin sosyal medya hesabından; Doqu Home ve Gümüşsuyu markalarından en az bin TL; İstikbal, Bellona ve Mondi Home markalarından en az 10 bin TL alışveriş yapan takipçileri arasından 75 kişiye, 1 yıllık taraftar paketli Digiturk aboneliği hediye edeceğini duyurmuştu.

Digiturk hediyesini kazanmak için yapılması gerekenler şu başlıklarda açıklanmıştı;

Alışveriş şartını sağlamış olmak
Faturanızı @erciyesanadolu_  hesabıyla DM yoluyla paylaşmak
@alpaslanertekin hesabını takip etmek
Alışveriş Ekim ayı içerisinde yapılmış olmalı

Digiturk abonelik hediyesini kazananların 9 Ekim tarihinde açıklanacağı belirtilmişti. Alpaslan Baki Ertekin kazanlara ilişkin sosyal medya hesabı X üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Çekilişe katılanlara ilişkin paylaşım ise şöyle;