Çamlı, Ersoy'a bakın ne hediye etti? Kayserispor Haberleri

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor tesislerini ziyaret ederek Başkan Ali Çamlı ile birlikte antrenmanı izledi. Başkan Çamlı, desteklerinden dolayı Ersoy'a vefa paketi hediye etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

Çamlı, Ersoy'a bakın ne hediye etti? Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor'un tesislerini ziyaret etti. Ersoy'un ziyareti, Sivasspor ile oynanacak olan maç öncesi gerçekleşti.
Ersoy, ziyarette Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ile bir araya geldi ve takımın antrenmanını birlikte izledi. Başkan Çamlı, Ersoy'a duyduğu memnuniyeti ifade ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.Ziyaretin sonunda Başkan Ali Çamlı, Ersoy'a Kayserispor’a verdiği emeklerden dolayı özel bir vefa paketi hediye etti. Ersoy, Başkan Çamlı ile sohbet etti ve başarı dileğinde bulundu. 
Ersoy, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, ‘Kıymetli hediyeleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Pazar günü oynanacak Sivasspor maçında başarılar diliyorum’ dedi.

Kayserispor'dan da, 'Başkanımız Ali Çamlı, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’a Vefa Paketi hediye etti. Kulübümüze katkılarından dolayı Sayın Ersoy'a teşekkür ederiz.' denildi. Baki Ersoy, Kayserili taraftarlara da Sivasspor maçı öncesi destek çağrısında bulundu.

Ziyarette Baki Ersoy'un kardeşi iş insanı Latif Ersoy da yer aldı.