Çağdaş Atan'ın Başakşehir FK'da yüzü gülmüyor

Kayserispor eski teknik direktörü Çağdaş Atan'ın, Başakşehir FK'daki zorlu dönemi devam ediyor. Başarıdan uzak bir grafik sergileyen Atan, Kayseri'deki 'Hayallerimiz bütçelerden büyük'' sözlerinin ardından taraftarların gönlünde taht kurmuştu, şimdiyse Başakşehir FK ile başarısız bir süreç geçiriyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Çağdaş Atan'ın Başakşehir FK'da yüzü gülmüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

‘Hayallerimiz, bütçelerimizden büyük’ diyerek Kayserispor taraftarlarının gönlünde taht kuran Çağdaş Atan, bir yıl sonra Başakşehir FK'ya giderek hayal kırıklığı yaşatmış ve büyük tepki görmüştü.  

Kayseri'den İstanbul'a uzanan bu macera, Atan için zorlu günlerin başlangıcı oldu. Kayserispor'daki başarıdan sonra, Başakşehir FK ile yüzü gülmeyen Atan, kötü bir süreç geçiriyor. Art ardına gelen başarısızlık sonuçlarıyla hayal kırıklığı yaşatan Atan, son olarak Ankaragücü ile 3-3 berabere kaldı ve 1 puanı zor kurtardı. 
Genç teknik direktör için Başakşehir'deki koltuğu sallanmaya başladı. Samsunspor beraberliği ve Antalyaspor'un yenilgisi, bardağı taşırırken son alınan beraberlik tepkileri de beraberinde getirdi. Atan, Kayseri'deki sevgi dolu günlerden sonra, şimdi kara kara düşünüyor. 
Başakşehir FK'nın düşme hattından bir türlü kurtulamaması, teknik direktör değişikliği sonrası beklenen çıkışın gelmemesi Atan için, zorlu bir süreç olarak yorumlanıyor. Başakşehir FK, bu hafta Beşiktaş’a konuk olacak. Olası bir kötü sonuç sonrasında Atan’ın istifa edip etmeyeceği de merak konusu oldu.