Çağdaş Atan ayrılık sonrasında neler söyledi? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da ayrılığını sosyal medya üzerinden yapan ve ardından büyük tepki gören Çağdaş Atan, ilk kez konuştu. Ayrılık sürecini anlatan Atan, neler söyledi? Genç çalıştırıcı Başkan Ali Çamlı ile neler konuştu? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Çağdaş Atan ayrılık sonrasında neler söyledi? Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'da ayrılan Çağdaş Atan konusu gündemden düşmüyor. Genç çalıştırıcı Sarı-Kırmızılı takımdan neden ayrıldı? Kayserispor’da büyük bir sevgi bağının oluşmasına rağmen gelen bu ayrılığın perde arkası aralandı.  Teknik direktör Çağdaş Atan, Kayserispor ile geçmişte yaşanan deneyimlerini ve ayrılık sürecini anlattı. 

Atan: Verdiğim sözü yemiş oldum

"Kayserispor ile aramızda çok duygusal bağlar oluştu. Birbirimize duygusal açıdan çok bağlandık" diyen teknik direktör Çağdaş Atan, “Kayserispor ile aramızda çok duygusal bağlar oluştu. Birbirimize duygusal anlamda çok bağlandık. Bunu da oynadığımız her maçtan sonra, mağlup olunca da, sevinç gösterilerinde, seyircinin bizi mağlup olduğumuz anlarda bile bizi çağırmasıyla da hissedebilirdiniz.  Geçmişten gelen çok büyük bir yük var. Ben orada iki ayrı yönetim ile çalıştım. Yönetimimiz de yükle uğraşmak için, yükün hafiflemesi için çok çalıştılar, çok uğraştılar. Kayseri’nin ende gelen isimleri de çok çalıştılar. Süreç devam ediyor, umarım en kısa sürede Kayserispor’un başarısı için olumlu anlamda sonuçlanır. Biliyorsunuz, ben zaten transfer tahtası açılmadığı durumda lige başlamayacağımı söylemiştim. Ben bir bakıma kendi verdiğim sözü yemiş oldum, ama içim çok el vermedi” dedi.

Atan, Kayserispor ile süreci nasıl bitirdi?

Atan, Kayseri’de iki farklı yönetimle çalıştığını ve kulübün başarısı için büyük çaba harcadığını vurgulayarak, Kayseri'nin önemli isimlerinin bu süreçte büyük destek gösterdiğini şu şekilde ifade etti. "Oyuncu gurubuyla da çok konuştum, evet bizim transfere ihtiyacımız var, ama biz bu takımla da ligi sallayabiliriz mesajını maç toplantılarında ve analiz toplantılarında söylemiştik. Onun dışında onlar da buna inandılar, oyuncularımız son 1.5 yıllık süreçte bize inanmış ve teslim olmuş durumdaydılar, biz de onlara çok güveniyorduk. Süreç bence olumlu anlamda şöyle bitti.” diye konuştu. 

Çağdaş Atan ayrılık sonrasında neler söyledi? Kayserispor Haberleri

Atan, Başkan Ali Çamlı ile ne konuştu?

Ayrılık sürecinde Başkan Ali Çamlı ile konuştuğunu anımsatan Atan, “Eldeki oyuncu grubu bu ligde transfer ihtiyacı olmasına rağmen eldeki mevcut kadroyla birlikte iyi işler yapabileceğini gösterdi. Ve bundan sonra da bizim de Kayserispor’da misyonumuz bitmiş oldu. Ben bunu başkana açıkladım. O da çok olumlu karşıladı. Kayserispor’un yeri bundan sonra benim yerimde özel olacak ve bir başka kalacak” diye konuşmasını sonlandırdı. 
Atan’a gerek taraftardan, gerek yerel halktan, gerekse de eski yöneticilerle yerel basından büyük tepki gelmişti.