Çadırda Yaşıyorlardı Haberine Valilikten Açıklama Geldi

12 Ocak Pençe-Kilit Harekatında şehit olan Kahramanmaraşlı Müslüm Özdemir'in ailesinin çadırda yaşaması gündem olmuştu. Valilikten konuyla ilgili açıklama geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Çadırda Yaşıyorlardı Haberine Valilikten Açıklama Geldi

12 Ocak Pençe-Kilit Harekatında şehit olan Kahramanmaraşlı Müslüm Özdemir'in ailesinin çadırda yaşaması gündem olmuştu. Valilikten konuyla ilgili açıklama geldi. 

Pençe Kilit bölgesinde terör örgütünün hain saldırısıyla Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in acı haberi Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Şerefoğlu mahallesindeki depremzede ailesine ulaşmıştı. Ailenin depremzede olduğu ve çadırda kaldığı ortaya çıkmış, Şehidin haberi ailesine iletilirken, çadıra da 10 tane ısıtıcı konulması gündemde yoğun tepkiler oluştururdu. Bu haberlerin ve tepkilerin üzerine Kahramanmaraş Valiliği X platformu üzerinden bir açıklama yaptı. Valiliğin açıklaması şöyle; 'Kahramanmaraş'ta çadırlar tamamen kaldırılmış, depremzede vatandaşlarımız Konteyner Kentlere yerleştirilmiş ya da şahsi konteynerlar kendilerine teslim edilmiştir. Bu doğrultuda ailemize depremin il zamanında verilen çadırın yanı sıra, ailenin kendi arsasında ikamet etmek istemesi üzerine konteyner da verilmiştir' dedi.