Büyükkılıç'tan İlk Açıklama!

Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Büyükkılıç, açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Büyükkılıç'tan İlk Açıklama!

Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

AK Parti'de 17 büyükşehir, 31 il belediye başkan adayının tanıtım toplantısı bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'da gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda 17'si büyükşehir olmak üzere 48 ilin belediye başkanı adaylarını açıkladı.

Recep Tayyip Erdoğan, Memduh Büyükkılıç’ı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladı.

Başkan Büyükkılıç, yaptığı ilk açıklamalarda; ‘El ele verip, yola devam diyoruz. Mevla’m mahcup etmesin. Desteklerinizi, dualarınızı bekliyoruz’ dedi.

Kayseri’yi sahiplenmeye devam edeceklerini belirten Büyükkılıç, ‘Kayseri’mizin bu, gücünü gösteriyor, sizlere minnettarız. Kayseri’mizi her zaman söylediğimiz gibi olumlu paylaşmak, Kayseri’miz ile ilgili hak ettiği şekilde geleceğe taşımak ve insanların sahiplenme duygusunu sağlamak asli görevimizdir’ cümlelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini ileten Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın bizzat kendilerinin arayıp, davet edip, adayların açıklanacağı toplantıda bulunmamı istedi, çıktık, geldik. Sırayla illerimiz çağrıldı, Kayseri’miz de değerli milletvekillerimizle, bakanlarımızla, başkanlarımızla, gençlik ve kadın kolları ile Milliyetçi Hareket Partimizin kıymetli il başkanıyla elimiz kaldırıldı. Değerli Cumhurbaşkanımıza hakikaten minnet duyuyor, teşekkür ediyoruz. Sorumluluğumuzun çok daha fazla olduğunu hissettik. Kayseri olarak ona layık olma yönünde irade göstereceğiz. Kayseri’mizin bizi seven, güvenen ve bugünlere getirip, geleceğe taşıyacak olan Kayserili hemşehrilerimize ne yapsak azdır. El ele verip, yola devam diyoruz. Mevla’m mahcup etmesin. Desteklerinizi, dualarınızı bekliyoruz.’

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm de Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ederek, ‘Muhteşem bir kalabalık var, coşku çok fazlaydı. Memduh ağabeyimize, başkanımıza hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

Memduh Büyükkılıç X isimli sosyal medya platformundan paylaşımda bulundu.

Büyükkılıç; ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, siz değerli hemşehrilerimin destek ve dualarıyla yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilmenin onuru ve mutluluğunu yaşıyorum. Şahsıma Kayserili hemşehrilerime yeniden hizmet etme fırsatı veren Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye Yüzyılı için, Kayseri Yüzyılı için bir kez daha beraber yürüyeceğiz. Allah utandırmasın.’ dedi.