Büyükkılıç Ankara dönüşü karşılanacak!

AK Parti Kayseri Belediye Başkan Adayı ilan edilen Memduh Büyükkılıç için Ankara dönüşü karşılama programı düzenlenecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Büyükkılıç Ankara dönüşü karşılanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Kayseri Belediye Başkan Adayı ilan edilen Memduh Büyükkılıç için Ankara dönüşü karşılama programı düzenlenecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Ticaret Odası Congresium’da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin belediye başkan adaylarını açıkladı. Erdoğan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak mevcut başkan olan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı aday gösterdi.

Büyükkılıç, aday gösterilmesinin ardından ATO Congresium’da açıklamalarda bulunarak Kayseri’yi sahiplenmeye devam edeceklerini söyledi. Büyükkılıç, ‘Kayseri’mizin bu, gücünü gösteriyor, sizlere minnettarız. Kayseri’mizi her zaman söylediğimiz gibi olumlu paylaşmak, Kayseri’miz ile ilgili hak ettiği şekilde geleceğe taşımak ve insanların sahiplenme duygusunu sağlamak asli görevimizdir’ dedi.

Tanıtım toplantısı sonrası Kayseri Büyükşehir Belediyesi Büyükkılıç için karşılama programı yapılacağını duyurdu. Açıklanan programda, karşılamanın 18 Ocak saat 20:00’da Seyyid Burhanettin Hazretleri Türbesi’nde yapılacağı bildirildi.