Burhan Topuz'a moral desteği

Hes Kablo Kayserispor'dan vefa örneği.

Burhan Topuz'a moral desteği

Rahatsızlığından dolayı özel bir hastanede tedavi gören Kayserispor yöneticisi Burhan Topuz, unutulmadı.  Topuz için, Hatayspor maçında isminin yazılı olduğu Kayserispor forması açılarak, moral desteğinde bulunuldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Kayserispor yöneticisi Muhammed Ali Temel ve yöneticiler iş ve spor dünyasının sevilen ismi Burhan  Topuz için, moral desteğinde bulundu.

Geçmiş olsun mesajı yayımlanarak, vefa gösterilen pozda Burhan Topuz’a özel olarak hazırlanan isminin yazılı olduğu forma ile geçmiş olsun denildi.

Kayserispor yöneticisi Muhammed Ali Temel, sosyal medya hesabından, “Geçmiş olsun Burhan Topuz... Maç öncesi Sayın Mehmet Özhaseki Bakanımız, Kayserispor Başkanımız Sayın Berna Gözbaşı ve Yönetici arkadaşlarımızla birlikte tedavi gören dostumuz Burhan Topuz'a moral desteğinde bulunduk..” ifadelerini kullanarak, dua istedi.

Biz de Kayseri Anadolu Haber Gazetesi olarak iş ve spor dünyasının sevilen ismi Burhan Topuz’a geçmiş olsun diyor, tez zamanda sevdiklerine kavuşmasını arzuluyoruz.