Burak Yılmaz'ın kafasındaki 11 kimlerden oluşacak?

Kayserispor'un genç teknik direktörü Burak Yılmaz'ın, son 4 haftada alınan başarısız sonuçların ardından kadroda değişikliğe gitmesine kesin gözle bakılıyor. Yılmaz'ın, kafasındaki ilk 11'de hangi oyuncular yer alıyor? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Burak Yılmaz'ın kafasındaki 11 kimlerden oluşacak?

Kayserispor’da teknik direktör Burak Yılmaz, Adana Demirspor karşısında sahaya hangi 11 ile çıkacak?

Taraftar, bu sorunun yanıtını bekliyor. Üst üste alınan başarısız sonuçlardan sonra genç çalıştırıcının bazı bölgelerde rotasyona gitmesi bekleniyor. Defans hattında yaşanan sorunlar, orta sahada verimliliğin az olması ve forvetteki gol sıkıntısı, genç teknik direktör Burak Yılmaz’ı kara kara düşündürüyor. Burak Yılmaz’ın, Arif Kocaman’ın cezasını tamamlamasıyla birlikte Julian Jeanvier ile birlikte stoperde oynatmasına kesin gözle bakılırken, Kasımpaşa maçında kırmızı kart alan Kartal Kayra Yılmaz’ın yerine de Eray Özbek’in şans verilmesi ihtimaller arasında yer alıyor. Diğer yandan Yılmaz’ın, forvet hattında da Duckens Nazon’u yedek bırakıp, Stephane Bahoken’e 11’de oynatması bekleniyor. Bu bölgeler dışında Hasan Ali Kaldırım’ın da yerini Lionel Carol’e bırakacağı dillendiriliyor.

İşte Kayserispor'un muhtemel 11'i!

Kayserispor’da bugün saat 19:00’da teknik direktör Burak Yılmaz’ın, Adana Demirspor karşısında Bilal Bayazit, Gökhan Sazdağı, Julian Jeanvier, Arif Kocaman, Lionel Carole, Boa Morte, Mehdi Bourabia, Ali Karimi, Mehmet Eray Özbek, Miguel Cardoso ve Stephane Bahoken’i sahaya süreceği gelen bilgiler arasında yer aldı. Diğer yandan Majid Hosseini ve Kartal Kayra Yılmaz, Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek. Kaleci Bilal Bayazit ve Arif Kocaman da cezasını tamamladı. İkilinin Adana Demirspor maçında ilk 11’de oynamasına kesin gözle bakılıyor.