Burada çok şey konuşulacak....

Kayseri Valiliği'nin her ay düzenlediği Eyvan Sohbetleri etkinliğinde bu ay ele alınacak konu çok konuşulacak. Valilik bu etkinliğe tüm vatandaşları davet etti. Peki etkinlik nerede ve ne zaman gerçekleştirilecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Burada çok şey konuşulacak....

Eyvan Sohbetleri, bu ay Millî Mücadele’de Kayseri başlığıyla devam ediyor. Etkinlik, 09 Kasım 2023 Perşembe günü saat 18:00'de Millî Mücadele Müzesi'nde gerçekleşecek.

EYVAN Sohbetleri, Kayseri'nin tarihi ve kültürel değerlerini tanıtmak amacıyla düzenlenen etkinlikler serisinin bir parçasıdır. Bu ayın konusu, Millî Mücadele'nin önemli dönemlerini ve Kayseri'nin bu süreçteki rolünü vurgulamaktadır.

Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zübeyir Saltuklu, programa konuşmacı olarak katılacak ve Millî Mücadele dönemiyle ilgili bilgi ve deneyimlerini paylaşacaktır. Katılımcılar, Kayseri'nin Millî Mücadele'ye olan katkısını daha yakından inceleme fırsatı bulacaklar.

Burada çok şey konuşulacak....

Tüm basın mensupları ve vatandaşlar bu önemli etkinliğe katılmaya davet edildi. Katılımcılar, Millî Mücadele'nin tarihi ve Kayseri'nin bu tarihi süreçteki rolü hakkında daha fazla bilgi edinecek.