Bünyan'da Ramazan Bereketi

Bünyan Belediyesi ve Bardakçı Vakfı işbirliği ile Ramazan'ın bereketi paylaşıldı. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 30 adet akülü engelli aracının dağıtımı yapıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Bünyan'da Ramazan Bereketi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bünyan Belediyesi ve Bardakçı Vakfı işbirliği ile Ramazan'ın bereketi paylaşıldı. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 30 adet akülü engelli aracının dağıtımı yapıldı. 

Bünyan'da Ramazan Bereketi

31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala, seçim yarışı hızlanıyor. Yerel seçim çalışmaları kapsamında ,Bünyan'da Bardakçı Vakfı ve Bünyan Belediyemiz işbirliği ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 30 adet akülü engelli aracının dağıtımı yapıldı. Dağıtım töreni, AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Bünyan Belediye Başkanımız Özkan Altun, Cumhur İttifakı Bünyan Belediye Başkanı Adayı Selahattin Metin'in katılımları ile gerçekleştirildi.

Bünyan'da Ramazan Bereketi

Dağıtım sonrası açıklama yapan Başkan Altun, 'Paylaşmanın simgesi Ramazan ayında gerçekleştirilen dağıtımda aracına kavuşan tüm ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum' ifadelerini kullandı.

Bünyan'da Ramazan Bereketi