Buket Kaya hayatını kaybetmişti

Milli sporcu Buket Kaya'nın trafik kazasında vefatının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş, acılı aileyi ziyaret ederek, başsağlığı diledi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Buket Kaya hayatını kaybetmişti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Milli Sporcu Buket Kaya İçin Belediye Başkanından Taziye Ziyareti
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Milli sporcu Buket Kaya'nın trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından, acılı aileyi ziyaret etti. Ziyarete Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş da katıldı.

Buket Kaya hayatını kaybetmişti

Başkan Büyükkılıç, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "'Geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Spor A.Ş. sporcularımızdan Buket Kaya’nın ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Milli sporcumuza Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim." İfadeleriyle üzüntüsünü dile getirdi. 

Buket Kaya hayatını kaybetmişti

Milli sporcu Buket Kaya, 21 yaşında hayata gözlerini yummuştu. Genç yaşta elde ettiği başarılarla Kayseri’nin gururu olan Kaya’ya Kayseri Anadolu Haber olarak bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine ve spor camiasına baş sağlığı diliyoruz.