Bu Tarihlere Dikkat Sıcaklıklar Düşüyor!

Balkanlardan gelen soğuk havanın etkisiyle hava sıcaklıkları düşecek. Bu tarihlere dikkat edin... Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Bu Tarihlere Dikkat Sıcaklıklar Düşüyor!

Balkanlardan gelen soğuk hava dalgasıyla ülke genelinde sıcaklıkların düşmesi bekleniyor. Kayseri'de de sıcaklıklar 6-10 derece arası düşecek.

Meteoroloji uzmanının açıklamasına göre yurt genelinde hava sıcaklıklarının düşeceğini açıklandı. Yağışların akşam saatinde başlayacağı ve ülkenin en kuzeybatısıyla, güneydoğuda etkili olan yağış ve soğukların İç Anadolu'ya geleceğini söylendi. Kayseri ve çevre illerde 19 Kasım Pazar günü karla karışık yağmur yağacağı öngörülüyor. Soğuk bir haftasonundan sonra sıcaklıkların Salı günü itibariyle mevsim normallerine dönmesi bekleniyor.

Sıcaklıkların 6-10 derece kadar düşeceğini, hafta sonunda 6-10 dereceye kadar düşen sıcalıkların salı ve çarşamba gününden itibaren yurdun özellikle batı kesimlerini etkiyecek yeni yağışlı ve ılık bir sistemin etkisine gireceğini 6-10 derece artarak tekrar mevsim normallerine çıkacağı öngörüldü.

Meteoroloji uzmanları, yağışla ve kuvvetli rüzgarlara karşı yurttaşları, tedbirli olmaları hususunda uyardılar.