Bu kampanya ihtiyaç sahibi öğrenciler için!

Erciyes Üniversitesi'nde dar gelirli öğrencilerin ücretsiz yemek hizmetinden faydalanması için 'Askıda Yemek' kampanyası devam ediyor. Kampanyaya destek vermek isteyenler, üniversitenin internet sitesine girerek online olarak bağış yapabiliyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in haber bülteninde…

Bu kampanya ihtiyaç sahibi öğrenciler için!

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü tarafından dar gelirli üniversite öğrencileri için başlatılan 'Askıda Yemek' kampanyası devam ediyor.

Erciyes Üniversitesi’nin eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi öğrenciler için düzenlediği kampanyaya dileyen herkes, online olarak bağış yapabiliyor. Yapılacak bağışlar sayesinde Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz yemek hizmetinden faydalandırılıyor. Bu uygulamanın diğer üniversitelere de örnek olması bekleniyor. 
Vatandaşlar tarafından ülkenin farklı yerlerinde ‘askıda ekmek’, ‘askıda kıyma’, ‘askıda mama’ gibi sosyal sorumluluk projelerine Kayseri’de bir yenisi eklendi: 'Askıda yemek'. Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü, diğer üniversitelere de örnek olabilecek bir çalışmayı sosyal medya hesaplarından geçtiğimiz ay duyurmuştu.
Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü, ihtiyaç sahibi öğrencilerin üniversite yemekhanesinden ücretsiz yararlanabilmesi için kampanya başlattı. Üniversitenin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda,  'ERÜ Askıda Yemek' sloganı ile başlattığımız sosyam sorumluluk projesi çerçevesinde, üniversitemiz mensubu öğrenci veya personelin gönüllü katılımcıların desteği ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz askıda yemek uygulamasından yararlanabilir” denildi.  
Açıklamada, kampanyaya dileyen herkesin, üniversitenin internet sitesine girerek belirtilen link veya verilen kod üzerinden askıda yemek kampanyasına online olarak bağış yapabileceği ifade edildi. Şimdiye kadar binlerce öğrencinin kampanyadan yararlandığı öğrenilirken, bağışların artması halinde dönem sonuna kadar kampanyanın başarı ile sürdürüleceği belirtildi.