Bu haber Kayserilileri yakından ilgilendiriyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında devir teslim töreni gerçekleştirildi. Yeni Bakan Abdulkadir Uraloğlu, Yerköy-Kayseri hızlı tren hattı hakkında konuştu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu'nun, Kayseri haberinde…

Bu haber Kayserilileri yakından ilgilendiriyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında devir teslim töreni gerçekleştirildi. Yeni Bakan Abdulkadir Uraloğlu, Yerköy-Kayseri hızlı tren hattı hakkında konuştu. 
Cumhurbaşkanlığı Yeni Kabinesi’nin belli olmasının ardından devir teslim törenleri de bir bir gerçekleşiyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu oldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında Adil Karaismailoğlu, bakanlık görevini Abdulkadir Uraloğlu'na devretti.
Kabinenin belli olmasının ardından tüm gözler, Bakan Uraloğlu’na çevrildi.  Ayağının tozuyla önemli projelerden bahseden Uraloğlu, tüm Kayserililerin merakla beklediği hızlı tren hattı ile ilgili de açıklamada bulundu. 
Gelişen teknolojinin imkanlarımızla iletişim altyapısını geliştirmeye devam ettiklerini belirten Uraloğlu, “Ankara-İzmir hızlı tren hattı, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren hattı, Bursa'nın hızlı trenle buluşturulması, Yerköy-Kayseri hızlı tren hattı. Halkalı Havalimanı Metrosu, Kazlıçeşme-Sirkeci raylı sistem hattı. Ankara-İstanbul süper hızlı tren hattı projelerimizi yakından takip edeceğiz. Dünya denizciliğinde geldiğimiz seviyeyi daha da büyüterek dünya denizciliğinden daha fazla pay almak için çalışmalarımıza ara vermeden yine devam edeceğiz. Gelişen teknolojimiz ve imkanlarımızla iletişim altyapısını geliştirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.