Bu fiyata baklava olur mu? Kayseri'de Ucuz Baklava Kuyruğu!

Gıda fiyatlarının aşırı zamlanması vatandaşları ucuz ürünlere yönlendiriyor. Kayseri'de diğer yerlere göre çok ucuza baklava satan bir işletmenin önünde uzun kuyruklar oluşması, görenleri hem şaşırtıyor hem de düşündürüyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Bu fiyata baklava olur mu? Kayseri'de Ucuz Baklava Kuyruğu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vatandaşlar, artık indirimli ürünleri özellikle arayıp bulmaya başladı. Gıda fiyatlarının aşırı zamlanması üzerine, ucuz ürünlere yönelen vatandaşlar Kayseri’de çok uygun fiyata baklava satan bir firmanın önünde uzun kuyruklar oluşturmaya başladı.

Kayseri’de ucuz fiyata baklava almak isteyenler, bir dükkanın önünde uzun kuyruklar oluşturmaya başladı. Piyasa fiyatının çok altına satılan baklavayı daha önce de alıp tükettiğini söyleyen vatandaşlar, kalitesinde herhangi bir sorun görmediklerini ve diğer baklava satıcılarının bu fiyata nasıl sattıklarının denetlenmesini istediler.

Bu fiyata baklava olur mu? Kayseri'de Ucuz Baklava Kuyruğu!

Kayseri genelinde cevizli baklavanın kilosu 200 liradan başlarken, fıstıklı baklava 400 liradan başlıyor. Bazı firmalarda da bu fiyatlar çok daha yüksek düzeye çıkabiliyor. Sivas Bulvarı üzerinde baklava üretimi yapan bir firmada ise cevizli baklavanın kilosu 64 liradan satışa sunuluyor. Fıstıklı baklavanın kilosu ise 134 TL’den satılıyor.

Bu fiyata baklava olur mu? Kayseri'de Ucuz Baklava Kuyruğu!

Bu fiyatları gören pek çok vatandaş, firmanın önünde uzun kuyruklar oluştururken, yıllardır aynı yerde hizmet veren bu firmanın ürünlerinin de kaliteli olduğu vatandaşlar tarafından dile getiriliyor. Bazı vatandaşlar, bu fiyata baklava olur mu? Diye sorarken, bazıları da diğer firmaların nasıl olur da bu kadar yüksek fiyata ürün sattığının sorgulanması gerektiğini ifade ediyor