Bu fırsatı kaçırmayın! - 5 bin öğrenciye burs!

Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı yaptığı açıklamasında, teknoloji geliştiren bir Türkiye hedefi için 5 bin öğrenciye burs vereceğini açıkladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Bu fırsatı kaçırmayın! - 5 bin öğrenciye burs!

Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı, teknoloji geliştiren bir Türkiye hedefiyle çıktığı 'Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı' ile 5 bin öğrenciye burs desteği vereceğini açıkladı.

Bu fırsatı kaçırmayın! - 5 bin öğrenciye burs!

İhtiyaç sahibi öğrenclere eğitim desteği sağlanması ve Milli Teknoloji hamlesi bilinci ile daha fazla gence vakıf projelerine katılma şansı sunuyor. Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Bursu 5 bin öğrenciye 3000 TL'ye varan burs imkanı tanıyor.

Gençlerin teknolojiyle gelişme süreçlerine katılmasını sağlayan T3 Vakfı, öğrencilerin proje ve faaliyetlerini desteklediği 'Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı' ile 5 bin öğrenci Teknofest'te gönüllü olarak görev alma, kamplar, geziler, özel eğitimlere katılma ve T3 Vakfı'nın çalışmalarında yer alma gibi fırsatları yakalıyor. Burstan ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri faydalanabiliyor.

Bursa başvuru yapmak için son gün 13 Kasım

Burs Başvurusunu Aşağıdaki Linklen Yapabilirsiniz:

Burs Başvurusu İçin Tıklayınız