Bu da yeni iddia - Okullar geç mi açılacak?

Sömestr başlamadan önce '15 gün tatil 1 aya uzaltıldı' iddaları gündemde bomba etkisi yaratmıştı. Konuyla ilgili açıklama gelmişti ancak şimdi de yeni bir iddia ortaya atıldı. Peki okullar geç mi açılacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Bu da yeni iddia - Okullar geç mi açılacak?

Sömestr tatilinin bitmesine sayılı günler kala okulların geç açılmasıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. 19 Ocak günü karnelerini alarak sömestr tatiline giriş yapan öğrenciler için sevindirici bir gelişme olan bu haber ne kadar doğru? Detaylar Kayseri Anadolu Haber’de…

Bu da yeni iddia - Okullar geç mi açılacak?

Sömestr tatilinin bitmesine sayılı günler kala, milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren beklenmedik bir gelişme yaşandı. 20 milyonu aşkın öğrenci, 19 Ocak Cuma günü karnelerini alarak sömestr tatiline giriş yapmıştı. Ancak son günlerde bazı medya sitelerinde dolaşan haberler, 15 tatilin süresinin uzatıldığını ve tatilin 1 aya çıktığını iddia etmişti.

İddiaların ardından açıklamalar yapıldı, konu netlik kazandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada henüz böyle bir düzenleme olmadığı belirtildi.

Ancak iddiaların ardı arkası kesilmiyor. 5 Şubat günü okula başlayacak öğrenciler için sevindirici olabilecek iddiaya göre okullar geç açılabilir.

İddialara göre önümüzdeki günlerde yoğun kar yağışı bekleniyor. Özellikle Marmara Bölgesi’nde etkili olacağı belirtilen kar yağışı okul tatilini de beraberinde getirecek. 

Kar yağışının tarihi henüz net olmamakla birlikte uzman görüşlerine kulak vermek gerektiğine de dikkat çekiliyor.