Bu ağaç öldürüyor - Dört yeni kurban!

Güney Carolina'da varlığıyla dehşet yaratan ve dünyanın en ölümcül ağaçları arasında gösterilen 'Dul Yapıcı' adlı ağaç, dört kişinin daha ölümüne sebep oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Bu ağaç öldürüyor - Dört yeni kurban!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Güney Carolina'nın korku salan ‘Dul Yapıcı’ ağacı, can almaya devam ediyor. Son olarak, dört masum can daha ‘Dul Yapıcı’nın tehlikeli kollarında hayatını kaybetti. Yetkililer, bölge sakinlerini ve ziyaretçileri bu ölümcül ağacın etrafında dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kazalar bitmek bilmiyor!

Carolina'daki James Adası'nda, seyreden bir otomobil, yoldan çıkıp ‘Dul yapıcı’ ismiyle tanınan ağaca çarpması sonucu araçta bulunan dört kişi hayatını kaybetti. Daha öncede buna benzer olayların yaşandığı yolda sebebinin ağaç olduğu belirtildi. Kazanın yapıldığı alanın iki şeritli dar ve ağaçlı olarak tabir ediliyor. Bu ağaçların arasında ise meşhur ‘Dul yapıcı’ ağacı da bulunuyor.

‘Dul yapıcı’ ağacı virajın başlangıcında yer aldığından dolayı kazalara sebebiyet verdiği dolayısıyla reflektörler ve yolun tehlikelerini hatırlatan takma adını taşıyan bir tabela ile etrafı çevrildi. Bu bölgedeki hız sınırı ise 40 mil/saat (64 km/saat) olarak belirlendi.