Bir Zafer İki Kutlama – Şaşırtan Tesadüf

Kayseri'nin Fatih Mahallesinde seçimlere katılan eski muhtar şaşırtan bir tesadüf yaşadı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Bir Zafer İki Kutlama – Şaşırtan Tesadüf

Kayseri’nin Fatih Mahallesinde seçimlere katılan eski muhtar şaşırtan bir tesadüf yaşadı. Fatih Mahallesinde muhtarlık görevini icra eden Zeki Kala, 31 Mart Yerel Seçimlerinde, yeniden muhtar olabilmek için adaylığını ilan etmişti. 

Yapılan seçim sonucunda, mahalleli tarafından yeniden güven tazeleyerek muhtar seçilen Zeki Kala seçim sonrası çifte kutlama yaptı.

Seçim sonuçlarının açıklandığı gün ile doğum gününün aynı tarihe denk gelmesi Kala ailesi ve sevenlerine çifte sevinç yaşattı.

Bir Zafer İki Kutlama – Şaşırtan Tesadüf

Rekor oyla seçimi kazanan Muhtar Kala, ‘Kıymetli dostlarım bugün benim doğum günüm en güzel hediyeyi bana sizler verdiniz Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum’ dedi.

Kendisini destekleyen sevenlerine minnet mesajını ileten Kala, ‘Teşekkürler Fatih Mahallesi, teşekkürler kıymetli azalarım, teşekkürler değerli komşularım, teşekkürler desteğini esirgemeyen tüm eş dost ve akrabalarım. Sizlerin kıymetli desteğiyle büyük farkla kazandık. Hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum.’ açıklamasında bulundu.