Bir garip hikaye - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da herkes transfer tahtasının açılıp açılmayacağını beklerken, altyapı koordinatörü Tayfun Türkmen'in, sessiz sedasız başka kulüplerle konuştuğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Başkan Ali Çamlı'nın, bu iddiaya nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde… 

Bir garip hikaye - Kayserispor Haberleri

Kayserispor’da tüm sporseverler transfer tahtasına kilitlendi.

Bu konuda bir çok söylem olmasına rağmen, henüz ortaya konulmuş bir eylem yok.Gündem transfer tahtası, fakat, altyapıda kazan kaynıyor. Büyük bir belirsizliğin yaşandığı Kayserispor'da Altyapı Koordinatörü Tayfun Türkmen, Zonguldak Kömürspor’a teknik direktör mü oldu? Bu iddia çok konuşulur! 
Sarı-Kırmızılı kulüpten yaklaşık 2 ay önce istifa eden, ardından da sessiz sedasız görevinin başına dönen Tayfun Türkmen, Kayserispor’da sözleşmesi devam etmesine rağmen başka bir kulüp ile prensipte anlaştığı ileri sürüldü. 
Türkmen’in, Zonguldak Kömürspor ile prensip anlaşmasına vardığı sosyal medyada ikinci bir gündem oldu. Zonguldak Kömürspor ile son anda pürüz yaşandığı ve Türkmen’in anlaşamadığı konuşuluyor. Kayserispor ile sözleşmesi devam eden Türkmen’in, hiçbir şey olmamış gibi yeniden Kayseri’ye dönmesi de cabası. 

Bir garip hikaye - Kayserispor Haberleri

Kulüpte Başkan Ali Çamlı ve hiçbir yöneticinin bilgisi olmadan başka bir kulüple görüştüğü iddia edilen Türkmen’in, ne yapmaya çalıştığı anlaşılamadı.

Bir garip hikaye - Kayserispor Haberleri

Kulüpten kendisine tahsis edilen araç ile şehir şehir gezdiği iddia edilen Türkmen için Başkan Ali Çamlı ve yönetiminin nasıl bir yaptırım yapacağı merak ediliyor. Bu iddialar, 'Kayserispor'da bir garip hikaye' olarak yorumlandı. 

Bir garip hikaye - Kayserispor Haberleri
Kayserispor yönetiminden bu konuyla ilgili açıklama yapılması bekleniyor.