Bilin bakalım bu doğal güzellik Kayseri'nin neresi? Hem de çok yakın bir yerde...

Kayseri'ye geldiği günden bu yana 7'den 70'e herkesin sevgisini kazanan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, şehrin güzelliklerine dikkat çekmeye devam ediyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bilin bakalım bu doğal güzellik Kayseri'nin neresi? Hem de çok yakın bir yerde...

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, turizme önem vermeye devam ediyor. 

Bilin bakalım bu doğal güzellik Kayseri'nin neresi? Hem de çok yakın bir yerde...Vali Çiçek’in bu kez adresi Hürmetçi Sazlığı oldu. Hürmetçi Sazlığını belgeselleri kıskandıracak bir çekim yaptıran Vali Çiçek, Yeşilköy Şelalesi’nden sonra ölümsüzleştiren bir video ile takipçileriyle paylaştı. 

Bilin bakalım bu doğal güzellik Kayseri'nin neresi? Hem de çok yakın bir yerde...Şehre yakınlığı ile doğal yönüyle vatandaşların uğrak yeri olan Hürmetçi Sazdığı’nın eşsiz güzelliklerini 1 buçuk dakikalık videoya paylaşan Vali Çiçek, yaban hayatın en saf ve en güzel yönlerini sosyal medya hesabından gönderi şeklinde takipçilerine sundu. 

Bilin bakalım bu doğal güzellik Kayseri'nin neresi? Hem de çok yakın bir yerde...Kayseri’ye geldiği günden bu yana 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, şehrin güzelliklerine dikkat çekmeye devam ediyor.

Bilin bakalım bu doğal güzellik Kayseri'nin neresi? Hem de çok yakın bir yerde...Turizme verdiği önemle sosyal hayata dair farkındalık oluşturan Vali Çiçek, bu kez de Hacılar ve İncesu ilçelerinin sınırları içerisinde kalan Hürmetçi Sazlığının eşsiz güzelliğini gözler önüne serdi.

Bilin bakalım bu doğal güzellik Kayseri'nin neresi? Hem de çok yakın bir yerde...Drone ile özel bir çekim yaptıran Vali Çiçek’in paylaşımı Belgesel Kanallarını andırdı. 

Bilin bakalım bu doğal güzellik Kayseri'nin neresi? Hem de çok yakın bir yerde...İlkbaharın gelmesiyle birlikte yağan yağmurlarla dolan Hürmetçi Sazlığı, yaban hayatı açısından da önemli bir konuma sahip. 

Bilin bakalım bu doğal güzellik Kayseri'nin neresi? Hem de çok yakın bir yerde...Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarından geçen göç rotası üzerinde bulunan Rekreasyonel açıdan da büyük öneme sahip olan sazlık içerisinde büyük ak balıkçıl, gri balıkçıl, küçük kuğu, ötücü kuğu, angıt, suna, yeşilbaş ördek, kılkuyruk, saz tavuğu, sakarmeke, saz delicesi, uzun bacak, küçük balaban, kaşıkçı, leylek, sığırcık, kırlangıç, tepeli toygar, ibibik, Avrupa arı kuşu, akkuyruk sallayan, yalıçapkını, serçe ve saksağan gibi kuş türlerine misafirlik ediyor. 

Bilin bakalım bu doğal güzellik Kayseri'nin neresi? Hem de çok yakın bir yerde...Vali Gökmen Çiçek, “Huzurun Şehri Kayseri’nin eşsiz güzelliklerinden bir tanesi daha hürmetçi sazlığı…” ifadelerini kullanarak, Kayseri’nin gezilebilecek ve hayran kalınacak bir yerini daha vatandaşların görmesini sağladı. 

DOĞA HARİKASI BİR YERE DAHA BAKMAK İÇİN TIKLAYIN


HABER: YASEMİN SERBEZ

Bilin bakalım bu doğal güzellik Kayseri'nin neresi? Hem de çok yakın bir yerde...