Bertolacci bilmecesi sürüyor

Kayserispor'un İtalyan futbolcusu Andrea Bertolacci, bilmecesi sürüyor. Yıldız futbolcu sözleşmesini tek taraflı mı, yoksa çift taraflı mı feshetti. Kulüpten şu ana kadar bu konuyla alakalı bilgi verilmemesi de dikkatlerden kaçmadı. 

Bertolacci bilmecesi sürüyor

Kayserispor’da Andrea Bertolacci belirsizliği devam ediyor.
Alacaklarına karşılık sözleşmesini çift taraflı fesheden İtalyan futbolcu hakkında bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcunun sözleşmesini tek taraflı feshedip takımdan ayrıldığı ileri sürüldü. Hangi haberin doğru olup olmadığı kafalarda soru işareti bıraktı. 
Kayserispor kulübünden İtalyan futbolcunun ayrılışıyla alakalı şu ana kadar herhangi bir açıklama gelmemesi dikkatlerden kaçmadı. 
Geçtiğimiz sezon devre arasında yüksek maliyetlerle Karagümrük’ten transfer olan ve beklentilerin altında bir performans sergileyen Bertolacci, Kayserispor formasıyla bu sezon 7 maça çıktı. Çoğu zaman oyuna sonradan dahil olan İtalyan futbolcu, 1’i Türkiye Kupası olmak üzere 2 gol atıp ve toplamda 244 dakika forma giydi. Bertolacci, geçen sezon da Sarı-Kırmızılı forma ile 10 lig, 4 Türkiye Kupası maçına görev aldı.