Berna Gözbaşı, Kayserispor için alınan benzinlik arsasını sattı mı?

Kayserispor Eski Başkanı Berna Gözbaşı'nın, Kayserispor'a gelir olması için belediye tarafından verilen benzinlik arsasını sattığı iddia ediliyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Berna Gözbaşı, Kayserispor için alınan benzinlik arsasını sattı mı?

Kayserispor’da Ali Çamlı’dan önceki dönemde başkanlık yapan Berna Gözbaşı, Kayserispor’a gelir olması için Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden bir benzinlik arsası almıştı. İhaleye çıkan arsa Kayserispor ismi olduğu için başka katılımcı olmayınca 10 milyon lira bedelli Berna Gözbaşı’na verilmişti.

Berna Gözbaşı, Kayserispor için alınan benzinlik arsasını sattı mı?

Kayserispor’un borçları nedeniyle benzinlik arsasının kulübün üzerine değil de Başkan Gözbaşı’nın şahsı üzerine yapıldığı belirtilmişti. Gözbaşı da benzinlik arsasının kulüp için alındığını dile getirmişti.

Tartışmalı bir biçimde Kayserispor Kulüp Başkanlığını bırakan, daha sonra kulübe 16 milyon dolar para verdiğini iddia eden Gözbaşı, kulübün bazı gelirlerini de bankalara temlik ettirmişti. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, bu dönemde yapılan bazı işlemlere çok sert tepki göstermiş ve sezon sonunda bütün ayrıntıları ortaya koyacağını ifade etmişti.

Kayserispor eski Başkanı Berna Gözbaşı’nın son olarak, Kayserispor için alınan benzinlik arsasını 57 milyon TL karşılığında bir müteahhide sattığı belirtiliyor. Gözbaşı’nın bu arsayı, olduğunu iddia ettiği alacaklarına karşılık saydığı ileri sürülüyor.