Berna Gözbaşı'dan dikkat çeken açıklama

Berna Gözbaşı, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırısına sert tepki gösterdi. Kayserispor eski Başkanı, Türk futbolunda şiddetin son bulması ve adaletin tesisi için çağrıda bulundu. Tüm detaylar Kayseri haberimizde…

Berna Gözbaşı'dan dikkat çeken açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un eski başkanı Berna Gözbaşı, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın, hakem Halil Umut Meler’e yönelik fiziksel saldırısına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gözbaşı, hem bir kadın hem de bir iş insanı olarak futbolda yaşanan şiddetin sona ermesi gerektiğine dikkat çekti. Gözbaşı'nın açıklamasında, ‘Hem fiziksel hem de mobbing noktasında futbolda şiddeti yaşayan bir kadın, bir İş insanı, bir eski kulüp başkanı olarak altını çizmek istiyorum; suçlular cezasız kaldığı sürece Türk futbolunda şiddet bitmez, ülkece hedeflediğimiz başarıya ulaşmamız bir hayal olarak kalır, net’ ifadeleri yer aldı.
Gözbaşı, bu açıklamasında Türk futbol camiasında şiddetin önlenmesi ve adaletin sağlanması konusundaki genel kaygıları dile getirdi. Gözbaşı, bu tür olayların futbolun ve ülkenin sportif başarısına zarar verdiğini ve adaletin tesisiyle bu sorunların üstesinden gelinebileceğine vurgu yaptı. 
Kayserispor eski Başkanı Gözbaşı, Türk Futbolunda şiddetin son bulması adına yaptığı adalet çağrısı sosyal medyada geniş yer buldu.