Beklentiler çok fazla - Çaykur Rizespor'a bileniyor - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un başarılı golcüsü Mame Thiam, 3 maçlık suskunluğunu Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla bozmak istiyor. Takım arkadaşı Miguel Cardoso'nun dönüşü ve Thiam'ın hırsı, Kayserispor taraftarını umutlandırıyor.

Beklentiler çok fazla - Çaykur Rizespor'a bileniyor - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un suskun golcüsü Mame Thiam, 3 maçlık gol orucunu Çaykur Rizespor maçında bozmak istiyor.

Geride bıraktığımız 8 maçta attığı 5 golle takımını sırtlayan Senegallinin son derece hırslı ve istekli. Başarılı olan forvet, son üç maçtır rakip fileleri havalandıramamanın üzüntüsünü yaşıyor. Thiam, son gol sevincini Gaziantep FK karşısında iki kez yaşamış ve takımına değerli 3 puan kazandıran isim olmuştu.
Sezonun ilk haftasında Galatasaray'a karşı kaçırdığı fırsatlarla es geçen Thiam, fakat İstanbulspor maçında kritik golle takımına galibiyet getirmişti. Thiam, Samsunspor karşılaşmasında da sahneye çıkmış ve takımına altın değerinde 3 puan kazandırmıştı. Senegalli, Antalyaspor maçında da  boş geçmeyerek, 1 puan kazanılmasında önemli rol oynamıştı. 

Beklentiler çok fazla

Ancak sonrasında Beşiktaş ile Başakşehir FK karşılaşmalarında gol bulamayan Thiam, Ankaragücü maçında da suskunluğunu bozamadı. Kendi performansı kadar takımının da düşüşte olduğu bu dönemde, tecrübeli golcünün yeniden sahneye çıkması ve patlama yapması bekleniyor. 

Cardoso'nun dönmesine en çokta Thiam seviniyor

Süper Lig'in 9. haftasında Kayserispor'un evinde Çaykur Rizespor'u ağırlayacağı maç, Thiam için de suskunluğunu bozma fırsatı doğuracak. Özellikle hücum hattında Thiam'a destek olması beklenen Miguel Cardoso'nun sahalara dönüşü, taraftarların beklentileri daha da yükseldi. Cardoso'nun iyileşmesine en çokta Thiam sevindi. Senegalli, yeterli pasları alamadığından ötürü, beklentilerin altında kalmıştı. 

Cardoso, geçen sezon sarı-kırmızılı formayla rakip fileleri sarsarken, attığı gollerle de takımına önemli katkılar sağlamıştı. Thiam ve Cardoso ikilisinin, Çaykur Rizespor'a karşı ortaya koyacakları performans merak ediliyor. 
Thiam'ın, Çaykur Rizespor karşısında gösterdiği performans ve bu maçın sonucu, hem Kayserispor'un ligdeki durumu hem de golcünün kariyeri adına büyük önem taşıyor. Başarılı forvet, bu maçla birlikte hem kendi suskunluğunu bozmak, hem de takıma galibiyeti getirmeyi amaçlıyor. Kayserispor taraftarı da Thiam’a olan güvenini sosyal medyadan verdiği destekle sürdürüyor.