Beklenen Kermes Açılıyor!

Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği, faaliyetlerine devam ediyor. Sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça bahsettiren dernek, kermes açacak. Dernek Başkanı Cemil Görücü, tarihi açıkladı… Öğrencilere burs, yardıma ihtiyacı olan ailelere maddi, manevi destek olan Çerkes Derneğinden Kermes açılış tarihi duyuruldu. Haberin detayları Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberlerinde…

Beklenen Kermes Açılıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’nin köklü derneklerinden olan Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği, son zamanlarda deprem bölgesinde ve depremzede yurttaşlarımıza ettiği yardımlarla gönüllerimizde taht kurmuş, büyük yardımlar yapmıştı.

Beklenen Kermes Açılıyor!
Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği, kuruluşundan beri kermesler kurarak, yardım yaparak, kültürünü, geleneğini devam ettirerek Çerkesler’in sürekli uğradığı bir dernek olarak faaliyet sürdürüyor. Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği, aynı zamanda birçok öğrenciye burs vermiş ve vermeye devam ediyor.

Beklenen Kermes Açılıyor!
Son zamanlarda Çerkes Peyniri’nin de patentini alarak Kayseri’ye yeni bir marka katmaya vesile olmuş olan Kayseri Birleşik Kafkasya Dernek Başkanı Cemil Görücü, açacak oldukları kermes hakkında davette bulundu. 


2023 Kermesi açılış tarihi belli oldu!
5 Haziran’da Birleşik Kafkasya Derneğinin kendi binasında yapılacak olan kermese dernek başkanı Sayın Cemil Görücü, tüm hemşerilerini ve Kayseri halkını kermese davet etti.


Dernekten, “Siz tüm halkımızda bu kermese ayak basarak yardım eli uzatabilirsiniz” denildi.