BBP'nin İlk Kadın Adayı Kayseri'den!

Büyük Birlik Partisi Bünyan Belediye Başkan adayı Fatma Şenyüz Güner Kayseri ve Türkiye'den ilk kadın adayı olduğunu söyleyerek yerel seçim öncesi vaatlerini açıkladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

BBP'nin İlk Kadın Adayı Kayseri'den!

Büyük Birlik Partisi Bünyan Belediye Başkan adayı Fatma Şenyüz Güner Kayseri ve Türkiye’den ilk kadın adayı olduğunu söyleyerek yerel seçim öncesi vaatlerini açıkladı. 

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP), Bünyan Belediye Başkan Adayı Fatma Şenyüz Güner, yerel seçim öncesi projelerini açıkladı. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklamasında bulunan Güner aslen Bünyanlı olduğunu belirterek, özellikle sosyal ve kültürel eksikliklere odaklanarak Bünyan'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirme sözü verdi.

BBP'nin İlk Kadın Adayı Kayseri'den!

Güner, Bünyan'daki altyapının sağlam olduğunu belirtirken, özellikle ulaşım konusunda yaşanan sorunları çözme hedefini vurguladı. Pazar yerindeki sıkıntıları dile getiren Güner, ulaşımı hızlandırarak ve kolaylaştırarak insanların günlük hayatını iyileştireceklerini belirtti.

Aynı zamanda iş insanı olarak faaliyet gösteren Güner, Bünyan'da iş imkanlarını artırarak istihdam sorununu çözmeyi hedeflediğini ifade etti. Ankara Bünyan Derneği üyeliği sayesinde bürokratlarla olan ilişkilerini kullanarak iş dünyasını Bünyan'a çekmeyi amaçladığını belirten Güner, ayrıca Bünyan’dan göç eden insanları tekrar bölgeye çekme amacında olduklarını söyledi.

Güner'in projeleri, Bünyan'ın sosyal ve ekonomik alanlardaki potansiyelini değerlendirerek ilçeyi daha iyi bir noktaya taşıma amacını taşıyor. Seçmenlere sunduğu projelerle dikkat çeken Güner, vatandaşların desteklerini bekliyor.