Bayram Tatilinin Gözdesi Zipline Oldu

Kayseri'de dokuz günlük Ramazan Bayram'ı tatilinin gözdesi İncesu Zipline Adrenalin merkezi oldu. Dokuz günlük bayram tatilinde İncesu Zipline Adrenalin Merkezini ve Marina'yı 30 bin yerli turist ziyaret ederek adrenalin heyecanı yaşayıp, Marina Sosyal tesislerinden yararlandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Bayram Tatilinin Gözdesi Zipline Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dokuz günlük Ramazan Bayram'ı tatilinin en gözde mekanı İncesu Belediyesi tarafından 2020 yılında hizmete alınan Marina Sosyal Tesisleri ve 2024 yılında hizmete başlayan, Türkiye'nin en uzun 3'ncü büyüklükteki Zipline Adrenalin Merkezi oldu. 460 metre uzunluğa sahip Zipline Adrenalin Merkezine gelen vatandaşlar son model Zipline sisteminde adrenalin yaşadı. Zaman zaman uzun kuyrukların oluştuğu merkezde vatandaşlar İncesu Baraj üzerinden seyir keyfi yaşadı. Zipline'den aşağı inen vatandaşlar Türk mutfağının en lezzetli tatlarını Marina Sosyal Tesislerinde tadarak bayramın keyfini yaşadı.

Bayram Tatilinin Gözdesi Zipline Oldu

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek yaptığı açıklamada, ‘Göreve geldiğimiz günden itibaren İncesu için söylediğimiz tek şey bölgeyi kalkındırmak, turizm alanında ileriye taşımaktı. Bunun için atıl durumda olan madde bağımlıların yatağı haline gelen alanı kendi imkanlarımızla düzenleyerek bölgeye hitap edecek, istihdam sağlayacak bir merkez haline getirdik. Kısa sürede Kayseri'de cazibe merkezlerinden olan Marina Sosyal Tesislerinin çevresinde gerekli düzenlemeyi yaptıktan sonra Kayseri Valiliği desteği ile Kayseri'de tek, Türkiye'de ise en uzun 3'ncü büyüklüğe sahip zipline merkezini kurduk. Niğde, Nevşehir, Kırşehir, Yozgat başta olmak üzere bölgeye gelen yerli turistleri ilçemizde ağırladık. 9 günde 30 bin vatandaşımız Marina ve Zipline tesislerinden yararlandı. Bu yazın gözdesi İncesu Adrenalin Merkezi olacak’ diye konuştu.

Bayram Tatilinin Gözdesi Zipline Oldu