Başladığı gibi bitti - Kayserispor Sivasspor

Kayserispor'un Sivasspor'a ilettiği hazırlıkların ayrıntıları: Teknik Direktör Recep Uçar'ın yedek kadrosu, Onurcan Piri'nin kurtarışları ve maç sonuçları. Kayserispor'un Adana Demirspor maçı hazırlıkları ve daha fazlası için tıklayın.

Başladığı gibi bitti - Kayserispor Sivasspor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başladığı gibi bitti. Kayserispor, Süper Lig’e verilen Milli arada, Sivasspor ile hazırlık maçı yaptı. karşılaşma golsüz tamamlandı.

Başladığı gibi bitti - Kayserispor Sivasspor

Teknik direktör Recep Uçar, tamamı yedeklerden oluşan kadroyu ilk 11’de sahaya sürdü. Kayserispor tesislerinde oynanan maçta futbolcuların son derece istekli oluşu dikkatlerden kaçmadı. Maçta kaleci Onurcan Piri’nin önemli kurtarışlara imza attığı görüldü. Kupa maçındaki kadroya yakın bir 11 ile çıkan Sarı-Kırmızılı takımda futbolcular, istek ve arzularıyla teknik direktör Recep Uçar’ın gözüne girmeyi başardı.

Başladığı gibi bitti - Kayserispor Sivasspor

Teknik direktör Recep Uçar, Onurcan Piri, Anthonye Uzodimma, Dimitrios Kolovetsios, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım, Yaw Ackah, Mehmet Eray Özbek, Hayrullah Erkip, Ramazan Civelek, Stephane Bahoken, Talha Sarıanslan’ı sahaya sürdü.  Maçın ilerleyen dakikalarında teknik direktör Recep Uçar, as futbolculara da şans verdi. Kayserispor, 20 Kasım Pazartesi günü yapacağı antrenmanla Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.