Başkan Önal'dan zehir zemberek sözler! Sporcuya şortu bile satmışlar!

TFF Kayseri Bölge Müdürü ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mutlu Önal, 1. Amatör Küme fikstür çekiminde yaptığı açıklamada, kulüplere verilen malzemeleri bazı antrenör ve yöneticiler stoklayıp sporcusuna dağıtmayan ve hatta satan isimlerin olduğunu söyledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Önal'dan zehir zemberek sözler! Sporcuya şortu bile satmışlar!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mutlu Önal fikstür çekiminde gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yaptı. Amatör camiada yönetime geldikten sonra birçok yenilik ve değişim yaptıklarını, amatör kulüpleri kalkındırmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Önal, bu yapılanlara rağmen hala ufak hesap peşinde olan antrenörlerin olduğunu belirtti.

"Ben bu saatten sonra kimsenin gözünün yaşına bakmam net söylüyorum" diyen Önal, "Herkes kendine çeki düzen versin" dedi.

Sezon başında takımlara malzeme dağıtımı yapıldığını belirten Önal, "Ben bu kadar koştururken ve bir şeyler almaya çalışıyorum. Bunları ben şahsıma almıyorum ki. Ben alıyorum bu malzemeleri, bunları sporcusuna satan insanlar var. Allah rızası için yapmayın şunu. Ben bu saatten sonra kimsenin gözünün yaşına bakmam. Ben malzemeyi dağıtıyorum adam kendi topçusuna 100 liraya satanlar var. Daha bizim dağıttığımız malzemeleri futbolcularına dağıtmayanlar var. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz? Bunun izahını bana bir verin. Ben bu malzemeleri o çocuğun üzerinde göreyim. Ben idman izliyorum iç çamaşırı ile çıkan çocuklar var. Ayıp ya.”  şeklinde konuştu.

Başkan Önal," Gelip bana deseler ki başkanım 5 malzeme eksik kaldı desinler vermezsem şerefsizim. Ama ben bu idman malzemelerini çocukların üzerinde göreyim" dedi. 

Başkan Önal'dan zehir zemberek sözler! Sporcuya şortu bile satmışlar!

Aktif olmayan kulüplerin tesisleri alınacak
TFF Kayseri Bölge Müdürü ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mutlu Önal, Argıncık Stadı ve diğer sahalarda tesisleri olup da aktif kullanmayan takımların anahtarları alınacağını açıkladı. 

Çekilen takıma malzeme yok
Önal, ligden çekilen takımlara gelecek sezon malzeme yardımı yapılmayacağı açıkladı.

1. Amatör takımlarına deplasman yardımı
Başkan Önal, 1. Amatör Küme ekiplerine her deplasman maçları için 2 bin TL yardım verileceğini belirtti.

Başkan Önal’dan transfer açıklaması…
Önal, amatör liglerde transfer konusunda takımların ve yöneticilerin anlayış içerisinde işlerini halletmesi gerektiğini vurguladı.