Başkan Halit Demir'den örnek bir adım daha!

Özvatan Kadın Kooperatifi'nin faaliyetlerini kesintisiz olarak destekleyen Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, örnek olacak bir adım daha attı.

Başkan Halit Demir'den örnek bir adım daha!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in talimatıyla başlatılan kadın kooperatiflerinden biri olan Özvatan Kadın Kooperatifi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 


Özvatan Belediyesi tarafından tam destek alan kooperatif, bu defa hem ilçe vatandaşlarına hem de kadın kooperatifine destek çıktı. 

Başkan Halit Demir'den örnek bir adım daha!


Çevre köylerden cuma günleri ilçe merkezine alışveriş için gelen ve köylerine dönmek için merkezde otobüs saatini bekleyen vatandaşlara,  giderleri belediye tarafından karşılanarak kadın kooperatifinde kete ve çay ikram edildi.
Alışverişini yapıp nerede bekleyecekleri konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşlar aldıkları hizmetten memnun olduklarını belirtti. 

Başkan Halit Demir'den örnek bir adım daha!Kadın kooperatifi üyeleri “Belediyemiz, kurulduğumuz günden bu yana bizden desteğini hiç esirgemedi. Şimdi ise yine güzel bir hizmete biz de dahil olduk. Cuma günleri ilçeye alışveriş için gelen vatandaşlar için kooperatifimizde yaptığımız kete ve çay bedeli belediye tarafından ödenerek vatandaşlara ikram ediliyor. Kooperatifimize emeği geçen herkese özellikle Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Özvatan Kaymakamı Yakup Hacıismailoğlu ve Belediye Başkanımız Halit Demir’e teşekkür ediyoruz.” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.  

 


>> GÜLŞEN BÜYÜKÇEKİÇ