Başkan Arı Erciyes'i de alacakmış

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı öyle konuştu ki: 'Kafamı bozmayın Erciyes'i de elinizden alırım.'

Başkan Arı Erciyes'i de alacakmış

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde 2020 Yılı Değerlendirme Toplantısı düzenledi.
Kapadokya Muşkara Haber Gazetesi'nin haberine göre, burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Arı, geçen aylarda Kayseri Valisi Şehmus Günaydın başkanlığında, Ürgüp'te gerçekleştirilen 'Kış Turizmi' toplantısına çağrılmamasıyla ilgili olarak konuştu.


"KAPADOKYA'NIN MERKEZİ KAYSERİ DEĞİL, NEVŞEHİR'DİR"
Konuyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Arı, “Ben icraat adamıyım. Birilerinin toplantı yapması benim icraatıma yetişemez. İsteyen istediği kadar toplantı yapsın. Birileri atı alana kadar ben Üsküdar’ı geçerim. Geçiyorum da zaten. Bir ara Kayseri Kapadokya’nın merkezidir falan söylemler oldu. İstanbul’da bir toplantıda Kayseri Valisine “Kafamı bozmayın Erciyes’i de elinizden alırım” dedim. Ama o toplantıda ben olmalı mıydım, olmalıydım. Kıyameti de kopardım. Çünkü Kapadokya’nın merkezi Nevşehir’dir. Herkes aklını başına toplayacak. Nevşehirliliği unutmayacağız. Canımı sıkmasınlar Nevşehir’in adını da Kapadokya yaptırırım.”
Haber Merkezi