Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar'da bir araya gelecek

Basın İlan Kurumu, 32. Dönem 5. Genel Kurul Toplantısını 21-23 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirecek. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç'ın yönetiminde gerçekleştirilecek olan Genel Kurulda, basın derneklerine ve azınlık gazetelerine yardım yapılması da konuşulacak. Detaylar Kayseri Haberinde...

Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar'da bir araya gelecek

Basın İlan Kurumu 21-23 Şubat tarihleri arasında Afyonkarahisar’da toplanacak. 32. Dönem 5. Genel Kurul Toplantısı, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç’ın yönetiminde gerçekleşecek.

21 Şubat’ta Genel Kurul’un ilk oturumunda, Başkanlık Divanı seçimi, ardından yoklama ve Genel Kurul Gündemi belirlenecek. Yönetim Kurulu’nun tekliflerine ilişkin sunum yapılacağı açıklandı. Belirlenen İlan İşleri, Hukuk İşleri ve Mali İşler Komisyonları çalışmaları başlayacak. Gündem maddeleri arasında süreli yayınlara verilecek kredilere uygulanacak faiz oranının tespiti de yer alacak. Toplantıda aynı zamanda basın derneklerine ve azınlık gazetelerine yardım yapılması da konuşulacak.

Basın İlan Kurumu Yönetmeliğinin 106. maddesinin tadili, Resmi İlan ve Reklam Yönetmeliği’nin bazı maddelerinin tadili, Kurum tarafından basın mensuplarına verilen borç para ile yardıma muhtaç olanlarla vefat edenlerin ailelerine yapılan yardımların miktarının günün ekonomik koşulları doğrultusunda yeniden belirlenmesi de yer alıyor. Basın İlan Kurumu 32. Dönem 5. Genel Kurulu’nun 23 Şubat 2024 Cuma günü gerçekleştirilecek son oturumunda, komisyonların görüşleri doğrultusunda sunulan tekliflerin karara bağlanacağı da belirtildi.