Basım yayın ve grafik tasarım sektörü için kaçırılmayacak seminer!

Renk yönetimi sistemleri konusunda Türkiye'nin önde gelen isimlerinden biri olan Göksel Şen, sektördeki profesyoneller, grafik tasarım temsilcileri, öğrenciler ve mezunlar için bir seminer düzenleyecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Basım yayın ve grafik tasarım sektörü için kaçırılmayacak seminer!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Odak Bilgi Teknoloji firmasında Renk Yönetimi Uzmanı olarak görev yapan Göksel Şen, ‘Renk ve Renk Yönetimi Sistemleri’ semineri ile basım yayım, grafik tasarım sektöründe çalışanlar, öğrenciler ve mezunları ile bir araya gelecek.

Grafik Tasarım Tutkunları, Bu Buluşmayı Kaçırmayın!

Renk yönetimi konusunda önemli bilgiler verilecek

Göksel Şen tarafından verilecek olan seminer, renk bilimi, renk yönetimi sistemleri ve basım yayım alanında uzmanlık gerektiren konuları kapsayacak. Sektördeki güncel gelişmeleri ele alacak olan Şen, katılımcılara renk kullanımının önemi, renk uyumu ve renk yönetimi konularında değerli bilgiler sunacak. Seminer, Kayseri Üniversitesi Rektörlük Binası Konferans Salonu'nda perşembe günü saat 10.00'da gerçekleşecek.

Yapılacak olan Seminer grafik tasarım sektöründe çalışan profesyoneller, öğrenciler ve mezunlar için fırsat oluşturması planlanıyor.