BAL'da Kayseri derbisi var! Hacılar – Develi Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Kayseri'nin takımları hafta sonu Kayseri derbisinde buluşuyor. Hacılar Erciyesspor – Develigücü maçı ne zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda? Detaylar Haberimizde…

BAL'da Kayseri derbisi var! Hacılar – Develi Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Kayseri ekipleri 16.hafta maçında bu hafta sonu kozlarını paylaşacak.  Hacılar Erciyesspor evinde Develigücü takımını ağırlayacak. Bu müsabaka Hacılar Fevzi Mercan Stadı’nda oynanacak. Peki, bu maç saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

HACILAR 7 PUAN ÖNDE…
Kayseri’nin Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden iki takımı hafta sonu karşı karşıya geliyor. Hacılar Erciyesspor ile Develigücü, Kayseri derbisinde kozlarını paylaşacak. Grupta 30 puanla üçüncü sırada bulunan Hacılar Erciyesspor, 7 puan gerisinde 23 puanla 5’inci sırada bulunan Develigücü takımını konuk edecek. Sezonun ilk yarısındaki maçı Develi ekibi 2-0 kazanmıştı. 

FARKI AÇMAK İSTİYOR!
Rövanş maçı 18 Şubat Pazar günü Hacılar Fevzi Mercan Stadı’nda saat 13:00’te oynanacak. Grupta rakibinin 7 puan önünde ve büyük bir avantaja sahip olan Hacılar Erciyesspor, ilk yarıdaki maçın da rövanşını alarak puan farkını 10’a çıkarmayı hedefliyor. 

DEVELİ’NİN İŞİ ZOR…
Grupta rakibinin 7 puan gerisinde bulunan Develigücü, derbide mutlak kazanmak için sahada olacak. Hacılar Erciyes, geçen haftayı hükmen galip kapatırken, Develigücü aynı haftada Malatya ile berabere kalarak kritik bir kayıp yaşadı. Sezon sonunda grubu altta bitiren Kayseri takımının direkt düşeceği bir statüde Develigücü, rakibini yakalamak için büyük mücadele vermesi gerekecek.

BAL'da Kayseri derbisi var! Hacılar – Develi Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

MAÇ CANLI YAYINLANACAK
BAL 11. Grup 16. Haftasında oynanacak olan Kayseri derbisi canlı yayınla futbolseverlerle buluşacak. Hacılar Erciyes - Develigücü arasında, 18 Şubat Pazar günü saat 13:00’te Hacılar Fevzi Mercan Stadı’nda oynanacak bu müsabaka Anadolu Net TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.