BAL'da Kayseri derbisi! Develigücü - Hacılar Erciyes... Ne Zaman Oynanacak, Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bölgesel Amatör Lig 11. grupta Kayseri derbisi oynanacak. Develigücü evinde Hacılar Erciyesspor'u konuk edecek. Müsabaka ne zaman, saat kaçta oynanacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

BAL'da Kayseri derbisi! Develigücü - Hacılar Erciyes... Ne Zaman Oynanacak, Hangi Kanalda Yayınlanacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligde ilk iki hafta sonunda Hacılar Erciyesspor 4 puan toplarken, Develigücü ise 2 maçında da berabere kalarak hanesine 2 puan yazırabildi.
29 Ekim Pazar günü saat 13:00'te Develi İlçe Stadı'nda oynanacak olan Kayseri derbisinde Develigücü taraftarı önünde ilk üç puanını almayı hedefliyor. Hacılar Erciyesspor, geçen haftaki Hekimhan galibiyetinin ardından bu maçı da kazanarak seriye geçmenin hesaplarını yapıyor. 
Develi İlçe Stadı'nda oynanacak olan bu müsabakaya ilginin yoğun olması bekleniyor. 

KAYSERİ DERBİSİNE ANKARA BÖLGESİ HAKEMİ

Develigücü - Hacılar Erciyesspor müsabakasını Ankara bölgesinden Buğdahan Dilkan İnanır yönetecek. İnanır'ın yardımcılıklarını Elçin Kaba ve Anıl Gökberk Sarı yapacak. Dördüncü hakem ise Zeynep Özçelik olacak.

MAÇ CANLI YAYINLANACAK

Müsabakayı izlemek isteyen taraftarlar için Kayseri derbisi canlı yayınlanacak. Anadolu Net TV tarafından canlı olarak verilecek bu müsabakayı amatör futbol severler takip edebilecek.