Baki Ersoy'un hızına yetişilmiyor

MHP Kayseri milletvekili Baki Ersoy'un hızına yetişilmiyor. Ersoy, katıldığı şenlik ve konserlerle vatandaşla kucaklaşarak, şehrin sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberlerinde...

Baki Ersoy'un hızına yetişilmiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Kayseri milletvekili Baki Ersoy’un hızına yetişilmiyor.

Ersoy,  son bir haftada katıldığı dört  konserle rekora gidiyor.  İlk olarak Hacılar Belediyesinin düzenlediği Geleneksel Birlik Beraberlik Etkinliğine katılan Ersoy, aynı gün içerisinde Kayserispor taraftarı Kapalı Kale’nin organize ettiği konserde de hazır bulundu. Kapalı Kale Taraftar Derneği tarafından  organize edilen Kayserispor'a destek konserine  yaklaşık 200 bin kişi katıldı. Kayserispor'a destek mesajlarının atıldığı, Yener Çevik ve Sefo'nun sahne aldığı konser tarihe geçti. 

Kayseri’nin sorunlarıyla yakından ilgilenen, vatandaşla kucaklaşan Ersoy, Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte 29'uncu Ulusal, 19'uncu Uluslararası Tomarza Dadaloğlu Geleneksel Kültür ve Sanat Şenlikleri'ne Kayseri Milletvekili Baki Ersoy katıldı

.Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Geleneksel Pınarbaşı Şenliğinin 20 Ağustos Pazar günü yapıldı şenliğe Kayseri MHP milletvekili Baki Ersoy da katıldı.

 

 MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy konserlere katılımının yanı sıra davet edildiği düğünler katılarak vatandaşı memnun ediyor.