Bahçeli'den 'MHP'ye ilçe verilsin' diyenlere net yanıt!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kocaeli'de merkez ilçelerden birinin MHP'ye verilmesini isteyen Milletvekili Saffet Sancaklı'ya sert bir yanıt verdi. Kayseri'de de bir süredir MHP'ye merkez ilçelerden herhangi birinin verilip verilmeyeceği tartışması yaşanırken Bahçeli Sancaklı'ya net ifadelerle cevap verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Bahçeli'den 'MHP'ye ilçe verilsin' diyenlere net yanıt!

MHP Lideri Devlet Bahçeli ‘MHP’ye ilçe verilsin’ diyen Milletvekili Saffet Sancaklı’ya sert bir dille yanıt verdi. Bahçeli Sancaklı’ya net bir mesajla ‘Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor?’ dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerde MHP’ye merkez ilçelerden birinin verilmesini isteyenlere cevap verdi. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın açıklamalarına sert yanıt veren Bahçeli, bu iddiaları dillendirenlere de mesaj vermiş oldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın, yerel seçimlerde Kocaeli'de MHP'ye en az bir belediye verilmesi gerektiğine ilişkin sözleriyle ilgili konuştu. Bahçeli, ‘Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir’ ifadelerini kullandı.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı bir açıklama yaparak, ‘Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler. Tabanımız bunu anlar. Bunu çok iyi anlayacak olan teşkilatlarımız emin olun sahada olmayacaktır. Cumhur ittifakı Kocaeli’de en az 4-5 belediyeyi kaybeder. Bu sefer umdukları gibi olmaz’ şeklinde sözler sarf etti.
Gazetecilerin, Sancaklı’nın bu açıklamalarını sorması üzerine Bahçeli, ‘Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir’ değerlendirmesinde bulundu.

Kayseri’de de birkaç aydır, benzer bir tartışma yürütülüyor. Bazı çevreler, Kayseri’de Kocasinan, Melikgazi veya Talas gibi ilçelerden birinin MHP’ye verilmesi gerektiğini belirtiyorlardı. Bahçeli’nin bu açıklamasından sonra bu tartışmaların devam edip etmeyeceği bilinmiyor.