Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva Hayatını Kaybetti – Kayseri Haberleri

Azerbaycan milletvekillerinden Ganire Paşayeva'nın ölüm haberi geldi. Paşayeva'nın vefatının ayrıntıları Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva Hayatını Kaybetti – Kayseri Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Azerbaycan milletvekili Ganire Paşayeva’dan acı haber geldi.  Paşayeva'nın 45 yaşında, hayata gözlerini yumdu. Paşayeva 24 Eylül Pazar günü hastaneye kaldırılmıştı. 
Paşayeva'nın yardımcısı Elbey Badirov, milletvekilinin komaya girdiğini ve Bakü'deki Merkez Klinik Hastanesi'nde gözetim altında tutulduğunu bildirmişti. Paşayeva'nın tüm çabalarına rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.
Ganire Paşayeva'nın ölüm nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Azerbaycan ve Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Paşayeva'nın vefatı, sevenlerini ve meslektaşlarını hüzne boğdu. Paşayeva için Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı, Turan Derneği Genel Başkanı Ali İhsan Öztürk, dua istemişti.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, 'Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva yüce Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Türk dünyasına baş sağlığı dileriz. Ruhu şad, mekanı Cennet olsun' ifadelerini kullandı..

Kayseri Anadolu Haber Gazetesi olarak 45 yaşında hayata gözlerini yuman Ganire Paşayeva’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve Türk dünyasına başsağlığı diliyoruz.