Ayşe Böhürler'den dikkat çeken Mehmet Özhaseki açıklaması

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanlığı görevini devralan Mehmet Özhaseki'ye hakkında neler söyledi? Böhürler'in açıklamaları Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde İşte detaylar.

Ayşe Böhürler'den dikkat çeken Mehmet Özhaseki açıklaması

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanlığı görevini devralan Mehmet Özhaseki hakkında neler söyledi?

Ayşe Böhürler'den dikkat çeken Mehmet Özhaseki açıklamasıBöhürler, Milletvekilleri olarak bu önemli günde Mehmet Özhaseki'nin ülkeye katkılar sağlayacağına yürekten inandıklarını belirtti.

Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Özhaseki'nin bilgi, birikim ve deneyimi ile Türkiye'ye büyük katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti. Özhaseki'ye yeni görevde başarı dileyen Böhürler, "Kayseri olarak gururluyuz ve Sayın Özhaseki'nin bu büyük görevde dahile büyük hizmetleri sunacağına yürekten inanıyorum. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın" dedi.,

Özhaseki de, Kayseri'den gelerek kendini yalnız bırakmayanlar için destek ve tebriklerini kabul ederek önemli bir görevin başına geldiklerini belirterek, çok çalışıp, hep birlikte hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Böhürler, devir teslim töreninin ardından Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Mehmet Özhaseki ile fotoğraf çektirdi.