Ayşe Böhürler: 'Büyük yatırımlar artık kadınlara emanet'

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte İncesu'da faaliyet gösteren Elektrik-Elektronik Mühendisi ve sanayici Elif Demirok-Pınar'ın fabrikasını ziyaret etti.

Altyapı ve üstyapı boruları üretimi yapan tesiste incelemelerde bulunan heyet, üretim süreçleri hakkında bilgi aldı. Fabrika çalışanlarıyla da bir araya gelen Böhürler ve Vali Çiçek, üretim alanlarını gezerek yürütülen çalışmalarını yerinde inceledi.
Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Böhürler, ‘Kayseri'de sanayicilerimiz, büyük yatırımlarını artık kadınlara emanet ediyor.’ ifadelerini kullandı. 

'Ükemizin kalkınmasına değer katan tüm girişimcilerimize başarılar diliyoruz'

Elif Demirok-Pınar'ın daha önce AK Parti Melikgazi Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüttüğünü, bugün ise AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez MKYK Üyesi olarak çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Böhürler, başarılı sanayicinin aynı zamanda aile şirketlerinde üretime katkı sunduğunu ifade etti.

Böhürler paylaşımında, ‘Üreten, istihdam sağlayan ve ülkemizin kalkınmasına değer katan tüm girişimcilerimize başarılarının devamını diliyoruz.’ sözleriyle tüm girişimcilere başarı temennisinde bulundu.