Ataş, Yeni Genel Başkan İçin O İfadeyi Kullandı!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İYİ Parti'nin Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu'nu kutlarken, mesaj yüklü bir ifade kullandı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Ataş, Yeni Genel Başkan İçin O İfadeyi Kullandı!

31 Mart yerel seçimlerinde başarısız olan İYİ Parti’de genel başkan Meral Akşener, görevi bırakacağını açıklayarak olağanüstü kongre kararı almıştı. İYİ Parti’nin dün yapılan kongresinde genel başkan adayları arasında en çok oyu alan Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti’nin 2. Genel başkanı seçildi.

Kıran kırana geçen yarışta Dervişoğlu, seçimi 3. Tur oylamada kazanabildi. Dervişoğlu’nun seçilmesinden sonra milletvekilleri ve partililer, yeni genel başkanı kutlayan mesajlar yayınladılar.

İYİ Parti Genel Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da seçimlerden hemen sonra sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaparak, Dervişoğlu’nu tebrik etti. Ataş’ın mesajında ‘değerli büyüğüm' ifadesini kullanması dikkat çekti.

Ataş, Yeni Genel Başkan İçin O İfadeyi Kullandı!

İşte Ataş’ın o mesajı: ‘ Demokrasi şenliği havasında geçen 5. Olağanüstü Kurutlayımızda partimizin genel başkanlığına seçilen değerli büyüğüm sayın Müsvat Dervişoğlu’nu kutluyor, bu değişimin milletimize, ülkemize ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum. Ayrıca partimizin kurucu lideri Sayın Meral Akşener’e de partimizin ilk kurulduğu günden bugüne verdiği büyük emek ve özveri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.’

İYİ Parti’de yapılan kongrede son seçimlerde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Kazım Yücel, Genel İdare Kurulu listesine girerken, eski il başkanlarından Sebati Ataman istifa etti.